Telefoon: 0314 - 364889

Welkom bij babyboefjes.nl

geboortekaartje op canvas


Jouw geboortekaartje op canvas

Maak je babykamer nog leuker met een origineel canvas aan de wand van jouw eigen geboortekaartje. Dat kan heel eenvoudig bij babyboefjes.nl. Van elk design hebben wij een bijpassend canvas van het geboortekaartje.  Je kunt zowel het geboortekaartje als de canvas aanapassen naar jouw wens en het vervolgens opslaan onder je account. Zodra je kindje geboren is, vul je indien nodig de laatste gegevens en je canvas wordt dezelfde dag nog verzonden! Hoe leuk is dat om dit als aan het eerste kraambezoek te laten zien!

25% korting op je canvas in combinatie met je geboortekaartjes

Wij geven je graag een extra korting op de canvas. Voer hiervoor bij je definitieve bestelling actiecode canvas25 in zodra je dit in de winkelwagen hebt. Deze code geldt alleen indien je het canvas in combinatie met je geboortekaartjes bestelt. Heb je het canvas nog niet eerder aangepast met jouw gegevens, vergeet dit dan niet eerst te doen voordat je dit met je kaartjes meebestelt. 

Ga direct aan de slag

Tip: Wil je een canvas of kaartje gaan maken, doe dit dan op een tablet of op een laptop/desktop. Zo hou je makkelijker het overzicht.Klik hier voor het prijsoverzicht van de canvassen.

vogeltjes groen