Telefoon: 0314 - 364889

Welkom bij babyboefjes.nl

(geboorte)kaarten

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geboortekaartje? Bij babyboefjes maak je altijd je eigen unieke geboortekaartjes binnen jouw budget. Zo heb je al hele voordelige geboortekaartjes vanaf € 0,95 per stuk. Kies uit één van de vele voorbeelden en pas het ontwerp naar wens aan door de verschillende figuren en llustraties te combineren. Bestel vervolgens een proefdruk en je betaalt geen verzendkosten. (tot max. 3 proefdrukken)

Tip! Bij babyboefjes kun je naast je geboortekaartjes ook kaartjes bestellen voor een kraamfeest of kraamborrel. De populairste geboortekaartjes hebben een kraamfeestkaartje in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Maar je kunt er ook voor kiezen om zelf je kraamfeestkaartje te ontwerpen. Onlangs hebben we ook de eerste ontwerpen voor babyshowerkaartjes toegevoegd. Ben je van plan om binnenkort een babyshower te organiseren, wellicht vind je hier een leuk kaartje om je vrienden mee uit te nodigen. 

Heb je een leuk kaartje gevonden en opgeslagen onder je account? Bestel dan alvast vooraf je .enveloppen voor het geboortekaartje. Dan heb je alles geregeld zodra je kleine spruit geboren wordt.

geen verzendkosten bij proefdruk

Artikelen 1 tot 90 van 825 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 90 van 825 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5